USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанина спіймали на Рівненщині з пакетом бурштину

1 Лютого 2020 10:35
31 січня близько 22:30 працівники сектору реагування патрульної поліції за отриманою інформацією про незаконне перевезення бурштину-сирцю у селищі Рокитне зупинили автомобіль «БМВ 745». Транспортним засобом керував 35-річний житель Луцька.

Поліцейські виявили у салоні біля заднього сидіння пакет із «сонячним» камінням, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, задокументувала факт незаконного перевезення бурштину-сирцю загальною вагою 8,9 кілограмів.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом незаконного придбання, перевезення бурштину, вилучене сонячне каміння направлять на експертизу. Вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб, який доставлено на територію

Від будь-яких пояснень волинянин відмовився. Санкція інкримінованої йому статті передбачає штраф від трьох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мисцевый Показати IP 1 Лютого 2020 10:57
Цікаво бурштин то кримінал а ліс як крали так і крадуть , і нікому до цього нема діла бо з лісом все тіпа законно бо за цим стойть влада А простому дідови пенсіонеру будуть відіграватись Нажаль це Україна
Народна прокуратура Показати IP 1 Лютого 2020 15:29
Отакі "прості" діди й вирубали той ліс. Чи може це влада сокрирою махала і тартаки підпільні облаштовувала?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus