USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанина змусили повернути громаді ставок у Гаразджі

3 Квітня 2018 15:42
На виконання рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області, яким задоволено позов Луцької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Піддубцівської сільської ради до мешканця Луцька, територіальній громаді повернуто земельну ділянку площею понад 13 га в селі Гаразджа.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Прокурори з'ясували, що наприкінці січня 2012 року між сільською радою та громадянином було укладено договір оренди цієї земельної ділянки, на якій знаходиться водойма, сіножаті та дамба.

Орендував її чоловік для ведення рибного господарства, проте умови договору оренди виконував неналежно, орендної плати систематично не сплачував, а по закінченню дії договору, у лютому 2017 року, земельну ділянку громаді не повернув, продовжуючи її використовувати без будь-яких правових підстав.

Через такі дії орендаря не надходили кошти до місцевого бюджету, а ділянку було неможливо передати в оренду іншим особам. Сільрада ж не вчиняла жодних дій, аби повернути земельну ділянку.

В ситуацію втрутилася прокуратура. Луцький міськрайонний суд задоволив позовні вимоги прокурорів у повному об’ємі.

Наразі на виконання рішення суду земельну ділянку зі ставком передано Піддубцівській сільській раді за актом прийому-передачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 3 Квітня 2018 15:50
Це ставок, що біля дитячого табору?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus