USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Члену атестаційної комісії, який стріляв по людях у Луцьку, повідомили про підозру

28 Березня 2016 18:29
Луцька місцева прокуратура повідомила про підозру у вчиненні хуліганства лучанину, який увечері 5 березня 2016 року на проспекті Волі в обласному центрі стріляв по людях.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадамо, 5 березня Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що представник Центральної атестаційної комісії, що, скажімо так, визначала на придатність поліцейських у Луцьку, Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, стріляв з пістолета в перехожих біля супермаркету «Вопак» на Київському майдані.

6 березня поліція оприлюднила перші деталі цієї стрілянини. Того вечора, близько 21 години, цей чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння в громадському місці - на тротуарі поблизу житлового будинку № 74 на проспекті Волі в місті Луцьку, де в цей час знаходились четверо раніше не знайомих йому перехожих, грубо порушуючи громадський порядок, безпричинно направив на одного з них револьвер марки «STALKER», який, згідно висновку балістичної експертизи, до вогнепальної зброї не належить, проте придатний для стрільби.

У подальшому, коли потерпілий помітив направлений на себе револьвер та відійшов убік з лінії можливого ураження, підозрюваний здійснив 3 постріли в напрямку інших трьох потерпілих. На щастя, вони уникнули можливого влучання куль, так само вчасно відійшовши убік.

А вже о 1:00, через кілька годин після інциденту, Вальчук був у нічному клубі "Опера". Зі слів адміністратора закладу та інших свідків, п’яний чоловік поводив себе неадекватно, чіплявся до дівчат, які відпочивали у закладі. Адміністратор звернувся до охорони з проханням заспокоїти гостя.

Чоловіка силоміць скрутили та спустили ліфтом у хол. Цей момент зафіксувала одна з камер відеоспостереження закладу. ВІДЕО.

Нині чоловік підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

У скорому часі Луцька місцева прокуратура обвинувальний акт щодо нього скерує до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
не лучанин Показати IP 28 Березня 2016 18:36
добре .що револьвер був не бойовий
ТАК ДОБРЕ до не лучанин Показати IP 28 Березня 2016 19:29
Але револьвер був з превматичного Флобера перероблений під бойовий....Це є навіть у висновку експерта,який через тиск з боку Шпиги був змушений записати у висновку що для визнання його бойовим невитачає 18% пороху в патроні
Вчіть матчастину до ТАК ДОБРЕ Показати IP 29 Березня 2016 12:51
Револьвер під патрон Флобера і пневматичний пістолет це різні речі. Один стріляє кульками випущеними під дією повітря (СО2), а другий теж кульками, тільки кульку викидає енергія, що утворюється при пробиті капсулю, порохового заряду не має. Швидкість кульок в обох випадках майже однакова і людині, тим більше одітій у шільний одяг, загрози не створює. "Перероблений під бойовий", як Ви кажете, він може бути у разі заміни ствола, і барабану на "бойові" і використовуватись може набій 22 lr, тобто, як кажуть "мелкашка". Якби він з такої відстані відпрацював "мелкашкою", то ухилитися б ніхто б не зміг це по перше, а по друге, якщо подивитися на фото револьвера, який було вилучено у Вальчука, то видно, що барабан рідний. Щановний дописувачу, то ви брешете свідомо, чи просто не розумієтесь на тому, про що Ви пишете?
бе Показати IP 28 Березня 2016 18:37
а якби в того дурня був АКа???
Тарас Чурило Показати IP 28 Березня 2016 18:53
Великий резонанс серед громадськості не дав можливості закрити цю справу
Юля Показати IP 28 Березня 2016 18:54
Ну нарешті не пройшло й сто років...
лучанин Показати IP 28 Березня 2016 18:57
Довго ж вони тягнули, щоб повідомити про підозру, і ще кажуть про незаангажованість поліції
Лучанин Показати IP 28 Березня 2016 19:36
Шпигунчик, хто відповідатиме за проведення атестації на Волині і якісний підбір членів атестаційних комісій . Хто суді кошмар
Шпига Показати IP 28 Березня 2016 19:37
Моє керівництво з самооборони, мною не задоволене. Куди тікати. Під скажіть гроші є
Перехожий Показати IP 29 Березня 2016 00:01
А що на це все каже його дядько Антон Цісарук?
ТАК ТАК до Перехожий Показати IP 29 Березня 2016 08:24
так це його дядько
до експертів Показати IP 29 Березня 2016 09:25
відкрити кримінальне провадження відносно шпиги та експерта, оскільки до визначення того чи є зброя вогнепальною якість патронів ніякого значення не має. А патрони він напевно взяв в свого дядька Цісарука на горищі. То ті патрони які той накрав ще будучи міліціонером. Коли робітники перекривали горяще то ці патрони там в ящиках стояли і роботяги роздавали їх всім бажаючим. А зараз цісарук в комітеті по боротьбі з корупцією.
аааа Показати IP 29 Березня 2016 13:37
В тюрягу дармоєда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus