USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Дізнався випадково: лучанина судили за крадіжку м'яса з магазину, у якому він ніколи не був

8 Грудня 2020 20:05
У Луцьку судили чоловіка за крадіжку м’яса з магазину, у якому він ніколи не був. Про те, що «поцупив» там товар чоловік дізнався, коли його банківські картки заблокували. Почав з’ясовувати і виявляється, ще в липні цього року він нібито викрав у супермаркеті шматок м’яса, а вже у вересні його навіть за це судили.

Про це повідомляє ТСН.

Лучанин Віталій з постанови суду зачитує, який шмат м’яса він нібито поцупив у супермаркеті ще п’ять місяців тому. «406 грам, на суму 98 гривень 99 копійок, от таке», – лучанин Віталій Матвійчук.

Чоловік запевняє, м’ясо він не крав, та й у цьому магазині жодного разу не був. Про те, що оштрафований дізнався днями, коли виконавча служба заблокувала його банківські картки. «Думав, як я водій, керую автомобілем часто, їжджу там в Київ, Львів, думав можливо штраф якийсь ПДР, а тут виходить м’ясо вкрав», – розповідає Віталій Матвійчук.

Уже з судового рішення родина дізналася, що Віталій через два дні після крадіжки ще й давав пояснення поліцейському. «Дізнався, що я ще й був затриманий. В той день я вже знаю, де я був і з ким я був. Далеко не тут я був», – каже Віталій.

У поясненнях, які він нібито давав поліції, повсюди прочерки. Вказані лише дата народження та прізвище. Щоправда, старе – Сидорук. Бо ще вісім років тому після одруження чоловік його змінив на дружинине Матвійчук. Як поліцейський встановив особу чоловіка, у поліції поки з’ясовують.

Про суд, який відбувся ще у вересні, Віталій не знав, бо повістку не отримав. Як виявилося згодом через помилку в адресі. Чоловіка визнали винним і оштрафували на 510 гривень та ще й стягнули 420 судового збору.

«Важливими доказами було те, що протокол складений відповідно до чинного законодавства, також взялися до уваги докази інших осіб», – пояснює суддя-спікерка Людмила Присяжнюк.

Йдеться про свідка з прізвищем Корнійчук. Як з’ясував Віталій, цей чоловік працює у тому самому супермаркеті охоронцем. Щоправда, у магазині повідомляють зовсім інше.

Віталій уже подав апеляцію на рішення суду. Чоловік сподівається, його виправдають і таки з’ясується, хто його підставив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 8 Грудня 2020 20:29
присяжнючка - то таке...
Ні так ні Показати IP 9 Грудня 2020 00:45
Охорошіти мона!
Отакої Показати IP 9 Грудня 2020 07:37
"Да здрастует суд,самый гуманний суд в мире...".Це вже навіть не дно.
Сусід Показати IP 10 Грудня 2020 22:50
Люди вибачте , але ви придуркі. Суд - це КІНЦЕВА ЛАНКА. Суд керувався протоколами , які склали ПОЛІЦІЯНТИ. Ви дурні, навчитеся , зерно від полови відрізняти?
Сусід Показати IP 10 Грудня 2020 22:52
«Скептик» , а що тобі до присяжнючки, вона СПІКЕРКА, тобто озвучила те що відбулося..... то що не так?
Бас Показати IP 10 Грудня 2020 23:03
Нічого страшного не сталося, людина має якихось ворогів, які при вчиненні крадіжки назвали його імя,і рік народження. Поліцейські особу не встановили належним чином, а апеляція це встановить і визнає його не винним, навіщо з цього робити резонанс. Просто треба звернути увагу поліції, щоб правильно встановлювали осіб, які вчиняють правопорушення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus