USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луганську ТЕС зупинили через обстріли з боку бойовиків

21 Лютого 2022 15:25
Роботу Луганської теплової електростанції, розташованої у місті Щастя, зупинили через обстріли бойовиків «ЛНР».

Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, передає Бабель.

«Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять і підходять до Луганської ТЕС. Станцію зупинено!» – написав він.

Крім того, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у власному Telegram-каналі опублікував відео обстрілів неподалік теплоелектростанції.
«Сьогодні, 21 лютого 2022 року о 13.10 відключено від мережі єдиний працюючий блок Луганської ТЕС через відключення ВЛ-220 Лисичанська. Також біля складу паливно-мастильних матеріалів зафіксовано займання. Співробітники та основне технологічне обладнання не постраждали», – повідомляє пресслужба ДТЕК у Facebook.

Раніше ми писали, що на Донеччині внаслідок обстрілів пошкодилися трансформатори на насосній станці. Припинено водопостачання майже 50 населених пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus