USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луценко і Ситник назвали помилкою публічне зведення рахунків

28 Грудня 2017 07:00
Генпрокурор України Юрій Луценко і голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник дійшли висновку, що публічне зведення рахунків є помилкою.

Про це в інтерв'ю ЗМІ повідомив Юрій Луценко, пише РБК-Україна.

«Ми зустрілися з паном Ситником і дійшли висновку, що було помилкою публічне зведення рахунків», - сказав він.

Луценко зазначив, що вже спрямував у Верховну Раду пропозицію щодо змін до відповідних законів.

«Наприклад, набір нелегальних агентів на відкритих конкурсах. Але це закон і якщо він неправильний, то його змінюють, а не порушують», - додав генпрокурор.

Нагадаємо, раніше керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодницький заявив, що не виключає «війни» між правоохоронними відомствами: САП і НАБУ з одного боку і Генпрокуратурою з іншого. Окрім того, захистити незалежність САП та НАБУ закликали в ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бабуїн Показати IP 28 Грудня 2017 10:44
Щось мені здається, що довелось (попри небажання) Юрі нещодавно побувати в посольстві однієї заокеанської країни. Де пояснили Югчику, що в відповідній папочці ділов на нього - вагон і маленька тєлєжка, як і на інших наших "чесних і прозорих реформаторів", включаючи "шоколадного". Що бабло, яке вони "чесно заробили" і переводять тишком-нишком за кордон "подалі від злих язиків і заздрісних очей", проходить в тому числі через банки і платіжні системи з американською юрисдикцією. А за це по їх законам можна дуууже некисло "пред'явити" (не вірите - запитайте в Фірташа). Мало того що пред'явити можуть, там ще одна засада - "клєтчатий плєд" в суді як аргумент захисту ніфіга не катить (варвари, одним словом). Югчик порухав звивиною, і дійшло до нього - такі да, неправі ми (походу з Югчиком звивинами довелось "срочно шевелити" і Арсенушці, і іншим "поважним державним мужам"). Що сказати - хоч так доходить нашим ди... політикам, вобщім, що показові цирки перед країною влаштовувати - не зовсім те, чого від них народ чекає. А загалом - "пациент скорее мертв, чем жив", нажаль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus