USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луценко просить Раду зняти недоторканність з Михайла Добкіна

29 Червня 2017 23:12
Юрій Луценко вніс подання до Ради щодо згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт депутата Михайла Добкіна. Про це генпрокурор написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата М.Добкіна, в діях якого вбачаються ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок м. Харкова нормативною вартістю понад 220 млн грн.", - йдеться у повідомленні.

Михайло Добкін назвав подання на нього помилкою.

"Або помилка якась, або якесь ім'я не моє… Якщо там таки є моє ім'я, то я давно знав, що це відбудеться… Це баланс для того, щоб генпрокурор міг сказати, що він не дивиться на приналежність до фракцій і карає всіх підряд. Йому (генпрокурору - ред.) без представників попередньої влади складно було б пояснити, як вони боряться з корупцією, якщо серед корупціонерів прізвища представників правлячої коаліції", - сказав Добкін у коментарі "112 каналу".

Зі слів Добкіна, документ про підозру він ще не бачив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus