USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луценко пригрозив Надії Савченко зняттям депутатської недоторканності

14 Березня 2018 17:11
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що внесе до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко у разі її завтрашньої неявки на допит до СБУ.

Як передає УНІАН, про це Луценко сказав у коментарі журналістам.

«Якщо завтра з 11.00 до 12.00 пані Надія Савченко не прибуде на допит до слідчого з поясненнями, які, ймовірно, дадуть іншу картину, тоді я змушений буду зробити такий крок. Я розумію, що вона знаходиться за кордоном. Тим не менше, сучасні транспортні засоби дозволяють прибути завтра на допит в дуже важливій для всієї державі справі», - заявив він.

«Ще раз повторюю: якщо завтра вона не прибуде до слідчого, я змушений буду внести подання, з тексту якого ви все зрозумієте… Внести подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт», - сказав генпрокурор.

Згодом Юрій Луценко в ефірі телеканалу Прямий повідомив, що народний депутат України Надія Савченко не з'явилася сьогодні, 14 березня, на допит у СБУ у справі керівника "Офіцерського корпусу" Володимира Рубана, адже зараз вона знаходиться в Іспанії.

«За орієнтоними даними Надія Савченко знаходиться в Іспанії. Тому, користуючись можливістями ЗМІ, я прямо звертаюся до неї з проханням завтра (15 березня, – ред.) на 11 годину прибути на допит слідчого СБУ та дати пояснення у справі», – цитує Луценка 24 канал.

Як повідомлялося, 12 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Савченко викликають до СБУ на допит у справі керівника центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана. Проте нардеп о 4:00 виїхала з України.

Нагадаємо, керівника центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана 8 березня затримали з мікроавтобусом, повним зброї. Наступного дня арештували на 2 місяці без права внесення застави. Військова прокуратура підозрює його в підготовці терактів, перевезенні та зберіганні зброї. Позафракційний депутат Надія Савченко в суді, де обирали Рубану запобіжний захід, віддала йому честь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 14 Березня 2018 18:41
Наді волю!!!!
123 до Волинянин Показати IP 14 Березня 2018 22:05
Герої!!! Герої!!! Герої!!!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus