USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луценко хоче приєднатися до Тимошенко

30 Березня 2012 16:26
«Народна самооборона» вирішила приєднатися до партії «Батьківщина».
Про це йдеться у зверненні лідера «НС» Юрія Луценка до делегатів з’їзду «Батьківщина», - інформує Українська правда.

У зверненні йдеться: «Я так часто вживаю слово «разом», що час сказати головне. Як лідер «Народної самооборони», я тут і тепер заявляю про приєднання до партії «Батьківщина». Вірю, що шлях об’єднання – це шлях до перемоги. Маю на увазі перемогу передовсім не партійну, а перемогу здорового глузду. Перемогу правди, перемогу України та її народу».
Луценко також наголосив на необхідності «об’єднання в єдину команду демократів «Батьківщини», «Фронту змін», «УДАРу» та інших опозиційних партій Комітету опору диктатури, очищення партійних рядів».
«Висунення єдиного списку кандидатів у депутати, узгодженого не тільки з партійними штабами, але – головно – з виборцями. Розробка спільної Програми євроремонту України із конкретним планом реформи правосуддя, податкової системи, антимонопольної політики та прозорості використання державних ресурсів», - йдеться у зверненні Луценка.
«Скажу відверто: недопустимо, щоб вся виборча кампанія йшла лише під знаком звільнення Тимошенко та Луценка. Вона має йти під гаслом звільнення України!» - вважає Луценко.
Він переконаний, що потрібно негайно перейти від міжпартійних переговорів, «які неприпустимо затягнулися, до практичної, відкритої і чесної розмови з виборцями».
Лист Луценка з Лук’янівського СІЗО на з’їзді «Батьківщини» зачитав його брат Сергій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Шибеник Показати IP 30 Березня 2012 19:22
Вже пишу заяву на вступ до "Самооборони"
AntiUkr Показати IP 30 Березня 2012 19:58
2013 год Козы. Предлогаю слоган "КозЮля"
Глиба до AntiUkr Показати IP 1 Квітня 2012 07:44
Вона ще як ДракЮля в 2012 себе не проявила! ДракЮльчат восени рахують!!
AntiAntiUkr Показати IP 1 Квітня 2012 10:19
Превед братишка AntiUkr! Ну ты и галава русссская! Сильон брадяга! Чуствуица шта ты уже русссские лапти панюхал. Хачу паздравить тибя с ачередной пабедай русссскава мира. Учёные Урюпинскава университета убидительна даказали шта каза - эта исконна русссскае животнае. Эта исчо адна наша общая пабеда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus