USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФСБ вимагає доступу до даних користувачів Телеграм

27 Вересня 2017 15:07
ФСБ Росії зажадала у Павла Дурова відкрити доступ до даних користувачів в месенджері Telegram. У разі відмови - буде складено протокол про адміністративне порушення.

Про це повідомляє Ain.ua.

Повідомляється, що ця вимога пов'язана з дією закону Про інформацію, за якою сервіси, зареєстровані в реєстрі організаторів поширення інформації, зобов'язані передавати спецслужбам ключі для розшифрування повідомлень.

Засновник Telegram Павло Дуров, коментуючи цю ініціативу, зазначив про неминучість судових процесів.

Скільки користувачів Telegram в Україні, команда месенджера не повідомляє, але можливе блокування сервісу в РФ на них ніяк не відіб'ється. Інша справа, якщо ФСБ таки отримає доступ до даних користувачів, говорити про конфіденційність інформації більше не доведеться.

Нагадаємо, раніше у Дурова вже був конфлікт з російськими спецслужбами. Дуров був звільнений з посади генерального директора Вконтакте в 2014 році. Незабаром Дуров виїхав з Росії і заявив, що не збирається повертатися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus