USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які кіоски Луцька знесуть. Перелік

17 Грудня 2014 15:12
Список кіосків, що встановлені у Луцьку самовільно або з порушенням норм, оприлюднили у виконкомі.

Питання про демонтаж тимчасових споруд розглядали під час засідання виконкому Луцької міськради 17 грудня.

Як повідомив заступник начальника управління містобудування та архітектури Ярослав Матвіїв, у листопаді була створена робоча група, що здійснювала рейди щодо виявлення тимчасових споруд. Усім власникам споруд, яких не можна було розміщувати, вручили вимоги знести їх до 1 грудня. Втім, досі лише дві споруди були знесені. Наразі підготували перший список з десяти кіосків, що перебувають у занедбаному стані та суперечать вимогам закону (на вулиці Замковій, 4, Даньшина, 1, Бенделіані, 3, Гордіюк, 47, по проспекту Перемоги, 12, проспекту Молоді, 10, на вулиці Дубнівській, 79 та 97, по проспекту Президента Грушевського, 16). Членам виконкому продемонстрували світлини кіосків, що внесені до переліку.


Так, на вулиці Замковій, 4, самовільно встановлений кіоск, де здійснюється торгівля ковбасними виробами, - він розташований на високовольтних електромережах. На вулиці Даньшина, 1 кіоск розташований на мережах, і, попри неодноразові приписи, власник не реагує. Найбільш занедбаними є кіоски «Луцькпреси», наприклад, на вулиці Бенделіані, 1. Вимого його знесення директор підприємства ігнорує. На вулиці Гордіюк, 47 кіоск «Луцькпреси» не бажають переносити у інше місце, попри те, що він встановлений із порушенням пожежних норм.



Також із порушенням встановлений кіоск по проспекту Перемоги, 12 (комплексною схемою передбачено його знесення, однак підприємець не виконує приписи). Тимчасова споруда по проспекту Молоді, 10, стоїть вже впродовж десяти років, проте підприємець не спромігся навіть пофарбувати фасад. Прокурорське подання раніше стосувалося кіоску з ремонту взуття, що розташований також по проспекту Молоді, 10. На теплотрасі встановлений кіоск на вулиці Дубнівській, 79. Окрім цього, на вулиці Дубнівській, 97 розташований занедбаний кіоск, новий власник якого обіцяє знести споруду. Навпроти Волинської обласної клінічної лікарні, по проспекту Президента Грушевського, 16, розташована ще одна тимчасова споруда, яку вимагають знести.

Члени виконкому підтримали рішення про знесення кожної з вказаних тимчасових споруд.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанка Показати IP 17 Грудня 2014 15:49
ще б снесли на Київському майдані на зупинці на Дубнівську це такий генделик продавці хамлять, дуже часто не тверезі, а за кіоском сплошної туалет, ганьба ,під носом у податкової та ОДА.
Олег Показати IP 17 Грудня 2014 15:50
Не зрозумів, чому Матвіїв виступає??? Романюк же ж грозився його звільнити, а Герасим'юку догану виписати за будівництво у парку біля меланжевого!!!!!!
Лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 16:24
"...він розташований на високовольтних електромережах." - а це як? Прямо так на проводах із струмом висить?
Ого до Лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 16:28
бувають різні методи прокладення мереж. Є навіть підземні) просто надземні замі простіші в обслуговувані, але вигляд таких комунікацій не завжди радує око
Кюрі Показати IP 17 Грудня 2014 21:53
Лучанин ! Школа , в яку ти ходив - приречена .
Kexfyrf Показати IP 18 Грудня 2014 13:36
А на Пр. Волі 29 - мінімаркет! Немає ні землі , ні документів, стоїть на газовій трубі високого тиску і Матвіїв в курсі протестів і Герасимюк! Тільки колода тасується з кадрами в архітектурі, а махрова коррупція підтримується мером Романюком, так як і Гранд опера не введена в єксплуатацію - всі на місцях і працюють. Вдавились би тими грішми!
Правда Показати IP 21 Травня 2015 21:26
Дуже вчасно Вони це почали . Люди не знають як виживати, безробіття і низькі статки. Останню можливість прогодувати сімью забирають. Можна подумати що гірше цих кіосків в нас в місті нічого не має.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus