USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Де вони - межі Луцька?

5 Лютого 2014 22:03
Межі міста досі не впорядковані. Кілька сільських рад претендують на міську землю, причому мешканці воліють обслуговуватися у обласному центрі.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та землеустрою міської ради сьогодні, 5 лютого.

Як повідомила заступник міського голови Лариса Соколовська, межами міста свого часу займався ще колишній міський голова – Антон Кривицький. Чому тоді цю робота не завершили – невідомо, зазначила вона.

Зі слів депутата Олександра Семенюка, до вирішення цих питань варто було б долучитися обласній раді.

«Межі міста – це не лише наша задача, це справа життєдіяльності області. Прилуцьку раду треба трохи приземлити. Луцьк - місто, яке визначає напрямок регіону і тут декілька дядьків кажуть: не дамо, не погодимо. Бо якщо дивитися на їхню карту, то 40-ві будинки на вулиці Гордіюк – їх територія», - зауважив депутат.

Більш того, чимало мешканців Прилуцького обслуговуються міськими медиками, користуються міською інфраструктурою.

«Каналізація, інфраструктура не розрахована на тих людей, хто за межами території міста. Згідно зі статистичними даними в нас - 203 тисячі людей, а згідно з медкартками на 10 тисяч більше. Де ще є такий обласний центр, який так затиснутий?», - зауважив перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

До слова, інфраструктурою міста – дорогами, каналізаційною мережею користуються й підприємства, розташовані на території Луцького району. Зокрема йдеться про завод «Кроберг енд шуберт», який орендну плату сплачує в бюджет району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
калькулятор Показати IP 5 Лютого 2014 22:29
Жаба давить, у місті все подерибанили, от і лізуть у район
Анонім Показати IP 5 Лютого 2014 22:51
оце по нашому- хтось колись чимось займався- чому не зробbв не знаєм. А самим за стільки років слабо зробити - чи набрали таких спеців що не можете??
Остап Показати IP 5 Лютого 2014 22:52
Завтра ярутчик на вересневому каналізацію зробить і теж матиме право назвати межі луцька межами боратинської сільради???
Іван до Остап Показати IP 5 Лютого 2014 23:22
Ага а я з строї вижви кілька сортирів привезу назву їх громадськими вбиряльнями і теж приєднаю луцьк до вижви....
Лучанка Показати IP 6 Лютого 2014 09:25
Те саме можна сказати по забудовах в Теремно. Панки живуть в Ліпінах (територіально), а світло, вода, каналізація - міські, хоча тарифи у них як для села. І тут вони собі вигадали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus