USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк отримав 8 млн на Нову українську школу

16 Липня 2021 14:48
Луцьк отримав субвенцію з державного бюджету на придбання навчального обладнання та дидактичних матеріалів для Нової української школи.

Про це йшлося під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради.

Зокрема, на НУШ міський бюджет отримав 8,349 мільйона гривень. Для того, аби розпочати процедуру закупівель, з бюджету міста також необхідно передбачити співфінансування в розмірі 30%. Ці ресурси, запевняють в міськраді, передбачать під час перерозподілу коштів від перевиконання бюджету.

Як повідомив очільник департаменту освіти міськради Віталій Бондар, департамент саме отримує і опрацьовує запити від керівників закладів освіти на закупівлю необхідних їм навчальних матеріалів та обладнання.

Міський голова Ігор Поліщук додав: якщо всі тендери будуть проведені вчасно без порушень і оскаржень, то закупівлі встигнуть здійснити до 1 вересня.

Нагадаємо, на Волині очікують освітню субвенцію з державного бюджету в розмірі понад 55 мільйонів гривень. Її пропонують розподілити на закупівлю засобів навчання, обладнання та сучасних меблів для навчальних кабінетів початкової школи, закупівлю комп’ютерного та мультимедійного обладнання, пристосувань для навчальних кабінетів, засобів навчання, зокрема, навчально-методичної та навчальної літератури, зошитів з друкованою основою, у тому числі їхніх електронних версій та з аудіосупроводом, а також на підвищення кваліфікації педагогів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 16 Липня 2021 15:41
А що, хиба в Україні є не українськи школи ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus