USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьку пропонують надати статус Міста військової слави

28 Вересня 2016 13:03
Надати Луцьку статус міста військової слави пропонують ветерани війни, які у рамках Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні приїхали до обласного центру Волині з Києва.

Так, 27 вересня делегація ветеранів відвідала Волинський обласний ліцей з посиленою військовою підготовкою, аби поспілкуватися з новим поколінням захисників країни.

Начальник ліцею, полковник Павло Боснюк під час зустрічі розповів, що Волинський обласний ліцей – зразковий навчальний заклад для майбутніх офіцерів. Зі слів керівника, понад шість сотень випускників ліцею наразі перебувають в складі різних військових формувань. Один з них - заступник начальника Національної поліції України Олександр Фацевич.

Павло Боснюк переконує, що на Волині ніколи не розділяли ветеранів Другої світової війни, війни в Афганістані та учасників антитерористичної операції.
«Всі ці люди варті шани, поваги та вдячності від держави. Ми дуже вдячні, що почесна делегація ветеранів прибула саме в наш ліцей. Низький Вам уклін за ваш внесок у перемогу», – зауважив Павло Боснюк.

Своєю чергою, делегація ветеранів зі столиці підтвердили, що військовий навчальний заклад такого рівня, як Волинський обласний ліцей, не бачили не те, що в Україні, а навіть на території колишніх радянських республік.

«Я в захваті від того, що в таких складних умовах тут виховують гідне молоде покоління!» - заявила одна з учасників делегації Емілія Іванченко.
Після цього, почесний делегат запропонувала ліцеїстам та колективу закладу проголосувати за ініціативу надати Луцьку статус «Міста військової слави». Усі в залі одноголосно підтримали пропозицію пані Емілії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
нхя не смішно Показати IP 28 Вересня 2016 13:08
совки
нхя не смішно до нхя не смішно Показати IP 28 Вересня 2016 14:24
при тому безнадійні
брена Показати IP 28 Вересня 2016 13:09
краще поцілуйте романюка або кривицького в саму****у!
3 Показати IP 28 Вересня 2016 13:33
Можливо місто втраченої військової слави
ліцей Показати IP 28 Вересня 2016 13:35
Саша Фацевич випусник ліцею хіхіхаха..........
Анонім Показати IP 29 Вересня 2016 01:50
Якійсь незрозумілий вояж. Вояжисти без нас нас одружили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus