USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк прийняв у комунальну власність три бомбосховища

29 Травня 2019 17:12
Міська рада надала згоду на прийняття у власність територіальної громади міста Луцька три об’єкти цивільного захисту. Цікаво, що окремі з них можна буде облаштувати під зайняття спортом та здати в оренду.

Про це йшлося 29 травня під час засідання 57 сесії міської ради.

Зокрема, до комунальної власності приймуть:

- будівлю цивільної оброни – сховище /літер Т-1/, що знаходиться за адресою: вул. Карбишева, 3 у місті Луцьк (балансоутримувач ТзОВ «Волиньзахідресурс»);

- сховище, обліковий № 04057, що знаходиться за адресою: вул. Підгаєцька, 13 б у місті Луцьк (балансоутримувач – публічне акціонерне товариство «Теремно хліб»);

- підвал ІТМ – сховище на 900 чол. /літер Ж-1/, що знаходиться за адресою: вул. Єршова, 11 у місті Луцьк (балансоутримувач – товариство з обмеженою відповідальністю «Стілус»).

Начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповідала, що приміщення на Карбишева, 3 можна здати в оренду для облаштування його для зайняття спортом.

Щодо сховища на Підгаєцькій, 13б, то воно знаходиться на закритій території «Теремно хліб», тож підприємство продовжить його утримувати. Бомбосховище на вулиці Єршова, 11 планують також облаштувати під зайняття спортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus