USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лучан звинуватили в засміченні бомбосховищ

10 Лютого 2015 08:23
Комунальники змушені виносити сміття, яке лучани зносили в приміщення бомбосховищ, - стверджують у мерії.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 10 лютого.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як, багатьох лучан, які зверталися в групу оперативного реагування «15-80», цікавила інформація щодо місцезнаходження та стану бомбосховищ у Луцьку. Так, мешканці будинку на вулиці Гулака-Артемовського повідомили про занедбаний стан сховища. Після цього працівники ЖКП №3 оперативно прибрали вказане приміщення.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк зазначив, що мешканці дякували комунальникам за те, що працівники ЖКП прибрали сміття, яке раніше накидали у підвал самі мешканці. Він наголосив, що під час інвентаризації бомбосховищ та протирадіаційних укриттів чимало з них були засмічені.

«Це ж не приніс керівник ЖКП це сміття, а самі мешканці його туди зносили. Кожен повинен відповідати за те, що робить у своєму місті та під’їзді», - зазначив міський голова.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ БОМБОСХОВИЩА: ВІД ЗАВАЛІВ ДО РОЗКОШІ



Зауважимо також, що більшість бомбосховищ міста не готові прийняти людей у випадку небезпеки: частина з них захаращена та в занедбаному стані, ще частина – перепрофільована під склади та використовується не за призначенням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
У-ух! Показати IP 10 Лютого 2015 10:03
Мешканці будинків платять гроші за "утримання будинків ..."кожного разу все більше та більше.а виконання робіт НЕМАЄ. Підвали та сховища це теж БУДИНОК в якому не прибиралось з часів Радянської Влади.Робітникам ЖЕК треба відробляти всі сплачені гроші.
Е-ех! Показати IP 10 Лютого 2015 12:34
Так, а ще громадяни повинні самі ловити злочинців, сильно не тупати по тротуарах, щоб не прорвало внизу труби, самі класти асфальт - по дорозі на роботу, засипаючи надибані ямки, замінювати вікна та двері в садочках та школах, а особливо свідомі та правильні громадяни - ще й меблі. Так, так це ж не вони зношують та ламають меблі в установах, не вони розбивають дороги якісними шинами дорогих іномарок та тротуари мякими італійськими підошвами своїх штіблетів, не вони використали всі ліки у лікарнях - бо вони там не лікуються не вони... Тупі й невдячні мешканці..
Patrik до Е-ех! Показати IP 10 Лютого 2015 19:08
Саме так, пiдтримую на всi 100 вiдсоткiв! А ще громадяни виннi у тому, що без належноi реакцii влади, а скорiше за сприянням влади, значна кiлькiсть сховищ була всупереч Закону приватизована, тобто втрачена навiки, чим свiдомо фактично майже до 0 знижено рiвень захисту громадян у, не дай Боже, важкий час... Влада щойно прокинулась, але ж ми - громадяни не вчорашнi! Ми не повиннi смiтити, це дiйсно справедливе зауваження, але ж наша шкода порiвняно з порушеннями влади щодо бомбосховищ просто мiзерна... Шановнi можновладцi, невже ви не розумiэте, що прийшла пора покаятись у грiхах i негайно почати виправляти колишнi помилки.
Джулія Показати IP 10 Лютого 2015 20:12
Більшість поняття зеленого не має, де ті бомбосховища, не кажучи вже про те, щоб там смітити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus