USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк - у топ-20 проблемних міст на місцевих виборах. Мапа

24 Жовтня 2015 15:15
Луцьк потрапив у двадцятку проблемних міст на місцевих виборах України. Мапу "гарячих точок" подає ТСН.

В Україні під час проведення передвиборчої кампанії на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня, найбільші проблеми мають 20 міст.

Комітет виборців України склав мапу "гарячих точок". У цих населених пунктах зафіксували серйозні проблеми із ходом виборчого процесу. Там були проблеми із технічною організацією виборів, криміналізацією виборчого процесу та жорсткою конкуренцією між кандидатами. У чотирьох містах зафіксовано проблеми одразу за кількома параметрами. До таких міст належать Дніпропетровськ, Харків, Рівне та Херсон.

В 11 містах є проблеми із технічною організацією виборів (запізнення із виготовленням або серйозні помилки в бюлетенях, явно виражена некомпетентність або заангажованість територіальних виборчих комісій). До таких міст віднесено Черкаси, Тернопіль, Новомосковськ, Лисичанськ, Маріуполь, Цюрупинськ, Ужгород, Харків.

восьми містах зафіксували випадки криміналізації виборчого процесу (напади на кандидатів, штаби, агітаторів, знищення агітаційної продукції чи наметів). Зокрема, в Рівному, Херсоні, Одесі, Луцьку, Глухові, Ірпені, Харкові та Каховці.

Ще у восьми містах спостерігається висока конкуренція між кандидатами, що може призвети до незаконних спроб вплинути на волевиявлення громадян. Зокрема, такі випадки зафіксовані в Миколаєві, Дніпропетровську, Херсоні, Вінниці, Кременчузі, Жмеринці, Нікополі та Рівному. У КВУ також наголосили, що партії та кандидати грубо порушують законодавство в "день тиші".



Проміжний звіт ENEMO щодо місцевих виборів в Україні 25 жовтня from tsnua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 01:43
Тю, проблемы. В Мариуполе вообще выборы отменили из за бардака с избирательными бюллетенями. Ведь недаром там свидомые активисты штурмом взяли типографию, где изготовлялись эти бюллетени.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus