USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк збере півтисячі легкоатлетів на командний чемпіонат України

14 Вересня 2016 15:58
Головна спортивна арена Волині, стадіон «Авангард», прийматиме чергові представницькі легкоатлетичні змагання – Командний чемпіонат України серед юнаків 2001 року народження і молодші. Змагання триватимуть у понеділок-вівторок 19-20 вересня.

За підсумками цього чемпіонату визначать склад збірної України, - повідомили у прес-службі Федерації легкої атлетики Волинської області.

До Луцька на змагання приїдуть більше півтисячі юних спортсменів із усіх регіонів країни. Вони виборюватимуть медалі в усіх видах легкоатлетичної програми.

У понеділок 19 вересня о 15:30 розпочнеться церемонія відкриття, яка включатиме й традиційну естафету школярів Луцька. Глядачів розважатимуть ді-джеї, барабанне шоу, змагання коментуватимуться і проходитимуть в тому числі під музичний супровід. Присутні на змаганнях зможуть взяти участь й у розіграші призів.

Як зазначає керівник змагань, заслужений тренер України Олег Вегнер, командний чемпіонат України дуже важливий для підготовки юнацької збірної України.

«Власне, за підсумками луцького чемпіонату й буде складено збірну України, яка готуватиметься Юнацьких Олімпійських Ігор, які відбудуться у 2018 році в Буенос-Айресі. Знаю, що намір виступити якомога успішніше в Луцьку мають й волинські легкоатлети, адже впродовж останнього року нам вдалося знайти чимало талантів серед них», - розповідає тренер.

Партнером проведення Командного чемпіонату України у Луцьку є Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus