USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк нарешті побачив власний генплан

8 Жовтня 2008 10:00
У приміщенні Волинської обласної державної адміністрації відбулося обговорення проекту генерального плану забудови Луцька за участі міської та обласної влади. Про це 8 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Головний архітектор проекту Андрій Куделін у відповідь на запитання волинського губернатора Миколи Романюка ствердив, що житлового будівництва у напрямку Ківерець не передбачається, а межі Луцька розширюються за рахунок сусідніх районів.
 
У проекті генплану обласного центру – багато нововведень щодо вирішення транспортних проблем. Так, поблизу села Забороль Луцького району, можливо, буде побудовано об’їзну дорогу. У селі Рованці пропонують зробити пасажирську залізничну платформу. Одна з пропозицій полягає у перенесенні автовокзалу в район аеродрому і створення там залізничної станції.
 
Микола Романюк зазначив, що керівництву Луцького та Ківерцівського районів потрібно особливо задуматися з приводу нового генерального плану Луцька.
 
Довідково:
 
Під час обговорення були присутні голова Волинської ОДА Микола Романюк і його заступник Василь Дмитрук, голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, Луцький міський голова Богдан Шиба, його перший заступник Лариса Соколовська, голови Луцької РДА Володимир Демчук, Ківерцівської РДА Леонтій Кричкевич, Ківерцівської районної ради Андрій Манько та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антидерибанщик Показати IP 8 Жовтня 2008 13:06
Чи погодяться сільські ради віддати Шибі свої землі під черговий дерибан. Бо в Луцьку Шиба продерибанив уже все.
перехожий Показати IP 8 Жовтня 2008 15:48
Бідний автовокзал. Один раз його вже переносили в район аеродрому. Нині та ж ситуація - знову потрібно перенести в район аеродрому. Тільки якого. Того що на Гущі, чи того що в Крупі? І де там є така вільна земельна ділянка, маю на увазі військовий аеродром, щоб збудувати великий автовокзал? Чи можливо стоянку для автобусів розтягнуть вздовж колії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus