USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк не залишиться осторонь Євро-2012 – сподіваються чиновники

6 Жовтня 2009 13:08
Луцьку вдасться урвати «частину пирога» від Євро-2012, якщо наші плани будуть чітко зважені»,  ― переконався заступник міського голови Петро Гоцалюк після участі у семінарі з нагоди економічної місії бельгійських приватних підприємців, що відбувся 5 жовтня у Львові. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Семінар у Львові був присвячений підготовці до футбольного чемпіонату Євро-2012. Луцьк на цьому заході представляв Петро Гоцалюк. Українці переймали досвід бельгійський колег, які мають значні напрацювання у підготовці масштабних спортивних та розважальних дійств.
На запитання щодо корисності власної поїздки до Львова для міста пан Гоцалюк зазначив: «Хоча Луцьк не прийматиме чемпіонат, проте в будь-якому випадку у питанні Євро-2012 ми точно не повинні бути осторонь. Відмежовуватись і рахувати, що це свято пройде без нас, і ми не отримаємо ніяких стимулів для розвитку міста ― не вірно. Адже учасники Євро-2012 будуть користуватися транспортними послугами наших волинських перевізників, готельних господарств, індустрії розваг, тому ми повинні бути активно включені в цей процес».
Пан Гоцалюк вважає, що головною інфраструктурою, якій вдасться заробити на чемпіонаті, буде готельна сфера. «Очікується великий наплив гостей, а у нас є розвинена готельна ланка, в тому числі представленні готелі найвищого рівня. Планів будувати нові комплекси поки що немає. На сьогоднішній день потрібно реконструювати існуючі. Більшість готелів не відповідають тим стандартам, які вимагає Євро-2012», ― коментує заступник міського голови.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus