USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк втратив позиції у волинській промисловості

30 Липня 2009 10:31
Частка Луцька у промисловому виробництві Волині скоротилася більш ніж удвічі. Якщо торік вона становила майже 60%, то за півроку 2009-го – приблизно чверть. Про це сьогодні, 30 липня, під час засідання виконкому Луцької міськради розповіла директор департаменту економіки мерії Любов Ковпак, - інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповіла пані Ковпак, промислові підприємства реалізували упродовж півріччя продукції на 639 мільйонів гривень. Власне, частка облцентру в загальноволинській скоротилася більш ніж удвічі. Дуже суттєво скоротився обсяг реалізованих будівельних робіт (69 мільйонів гривень), який становить лише 24% від минулорічного показника.
Також зменшилися обсяги перевезень – на 14%.
Любов Ковпак зізналася, що товарообіг в Луцьку скоротився на 14,5%, який становить 2,1 мільярда гривень. Окрім того, реалізовано послуг на 634 мільйони гривень, що на 23% менше, аніж упродовж аналогічного періоду торік.
Заступник міського голови Петро Гоцалюк зазначив, що через «різке переорієнтування економіки зі зростання на спад» доречно переглянути цілі і завдання програм, аби привести їх до реального стану. Натомість градоначальник Богдан Шиба жартома додав, що поки програми переглядатимуть, економіки може ще раз переорієнтуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Липня 2009 11:58
Зате в Луцьку буде пам"ятник Бандері! Нашо нпм та промисловість!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus