USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк ввійде в «Один день із життя світу»

4 Травня 2012 12:18
«Один день із життя світу» ‒ всесвітній проект, у рамках якого все людство обміняється фотографіями з різних країн та місць, зроблених саме 15 травня.

Згідно із умовами акції, до всесвітнього флешмобу можуть приєднатися абсолютно всі охочі, які мають змогу дивитися на світ через об’єктив фотокамери.

Усі світлини розмістять на офіційному сайті проекту, подивитися на них зможе кожен. Найкращі кадри будуть відібрані для книги «Один день із життя світу». 15 травня фотографуватимуть мешканці понад 100 країн, в тому числі й українці.

Глобальна мета цієї ініціативи – показати, як різні люди у різних куточках планети проводять свій день, що їх оточує, і що для них важливо. Аби взяти участь в акції, не обов’язково бути професійним фотографом. Як результат, усі знімки об’єднає єдиний інтерактивний простір, в якому можна буде обмінюватися фотографіями та надихати прийдешнє покоління.

Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно 15 травня 2012 року сфотографувати те, що вас оточує, і те, що для вас важливо. Зареєструватися на сайті проекту і завантажити туди світлини.
Кожна людина може завантажити до 10 знімків, приймаються фотографії, зроблені лише у день акції, завантажувати їх можна протягом тижня. А у листопаді 2012 вийде книга з найкращими знімками.
Організатори обіцяють, що всі світлини будуть збережені для наших нащадків у Національному архіві Швеції, Бібліотеці конгресу, Інституті культури Google та Масачусетському технологічному університеті.
Для участі в акції вже зареєструвалися учасники із понад 100 країн світу, а серед українців уже є й лучани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus