USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцьк випередить Люблін у будівництві міжнародного аеропорту?

2 Квітня 2009 10:19
Потенційний інвестор з-за кордону готовий вкладати кошти у будівництво луцького аеропорту за певних умов. Про це розповів заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим під час засідання 1 квітня робочої групи з реалізації проекту «Створення у місті Луцьку на базі військового аеродрому міжнародного авіаційного вантажо-пасажирського комплексу», – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Василь Байцим розповів, що потенційні інвестори не бачать проблеми у тому, що Львів прийматиме Євро-2012, або у тому, що луцький аеропорт не визначать запасним до львівського. «Дайте землю в іпотеку і через 4 дні ми розпочнемо фінансування», – переказав слова іноземних інвесторів аеропорту заступник голови ОДА. Або ж іноземці погодяться на гарантії уряду.
 
За словами пана Байцима, планується, що аеровокзал зможе одночасно прийняти 260 пасажирів, що відповідає європейським нормам. «У нас є всі шанси зробити міжнародний аеропорт швидше, ніж у Любліні», – зазначив заступник губернатора. Адже у Любліні, що у Польщі, аеропорт будують «з нуля».
 
Учасники засідання робочої групи обговорили проект протоколу про наміри між іноземними інвесторами та українською стороною щодо створення на базі військового аеродрому «Луцьк» міжнародного авіаційно-пасажирського комплексу. Планується, що цей протокол сторони підпишуть 6 квітня.
 
Довідково:
 
Протокол про наміри мають підписати представники інвесторів, ВАТ «Луцьке авіапідприємство», військової частини А 3186, а також влади Волині, Ківерцівщини, Луцька і Жидичина Ківерцівського району, поблизу якого розташований аеродром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Квітня 2009 09:29
Ну-ну, посмотрим- как быстренько они денежки отмоют, а аэропорт так и не построят. Или будут инвесторам голову морочить- взятку дайте!!!тогда землю дадим!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus