USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцька громада готується до зими: скільки витратять на прибирання снігу

19 Вересня 2022 06:29
На послуги з прибирання снігу в Луцькій громаді цього року готуються витратити до 4,8 мільйона гривень. Ідеться не тільки про послуги спеціальної техніки, а й про закупівлю солі та сумішей для посипання доріг і тротуарів.

Про це повідомив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, який оголосив відповідний тендер на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 29 вересня. Аукціон розпочнеться днем пізніше – 30 вересня.

Відповідно до технічної специфікації, ідеться про надання послуг з обслуговування вулиць міста спецтехнікою (2600 машино-годин), послуг навантажувача (750 машино-годин), послуг механізмів зі щітками та відвалом інших споживачів (500 машино-годин) та послуг трактора з відвалом (2600 машино-годин). Їх мають надавати до кінця поточного року.

Водночас у рамках тендеру мають закупити 110 тонн солі, 350 тонн піщано-соляної суміші та 350 тонн щебенево-соляної суміші.

Нагадаємо, Луцьк готується до опалювального сезону, зокрема замінено низку аварійних мереж і збільшено кількість бригад, які здійснюватимуть ремонтні роботи у випадку поривів.

Також громада бере участь у проєкті USAID. Сформовано замовлення на величезну кількість наметів, буржуйок, дизельних генераторів, іншого обладнання та модульні котельні для обігріву закладів критичної інфраструктури. Усе обладнання має надійти до кінця жовтня, а модульні котельні – на початку грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus