USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку привітали подарунками тих, до кого Святий Миколай не прийшов

19 Грудня 2013 11:29
У Луцькій міській раді Святий Миколай привітав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах та творчо обдарованих.

Для них підготували святкові виступи та театралізовані постановки.

У залі зібралося 50 малюків, це школярі молодших класів. До них вийшов Миколай, згодом і міський голова Микола Романюк. Дітки показували свої творчі здібності: хто співав, хто вірші розказував, за що і отримали подарунки.

Разом вони до пам’ятника Святому Миколаю поклали квіти. Для діток був ще один концерт від вихованців Луцької музичної школи № 1 імені Фридеріка Шопена.

Тим, хто не зміг прийти на свято, а це 170 дітей, таксисти завезли подарунки додому. У кульках - книжки і солодощі, які закупили за гроші соціально-відповідального бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus