USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька міська рада не дозволила встановити кавові автомати у ПУМі

15 Січня 2020 13:50
Члени виконкому Луцької міської ради не дозволили луцькому підприємцю встановити три кавових автомати у Палаці учнівської молоді Луцька, що знаходиться на вулиці Шопена, 8.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 15 січня.

Зі слів фізичної особи-підприємця Віталія Матрончика, коли він звернувся до директора ПУМу з проханням дозволити встановити один кавовий автомат на першому поверсі закладу, останній зауважив, що є велика потреба у встановлення кавового автомату і в корпусі для урочистостей.

«Також ми домовились про встановлення так званого «снекового» автомату, який забезпечуватиме продаж снеків, пряників чи круасанів. У Палаці займаються діти, іноді заняття тривають аж до вечора, і підкріпитися – потрібна в цьому випадку річ. Ці автомати для мене не є надто прибутковими, але виникла потреба у них, тому я погодився», – зазначив підприємець.

Також він наголосив, що завдяки такому невеличкому бізнесу місто матиме додаткові 10 тисяч гривень в рік до бюджету. Також Віталій Матрончик зобов’язався сплачувати за компенсацію тепла на тій площі, де орендуватиме місце під кавомати.

Однак члени виконкому ні під час першого голосування, ні під час повторного не погодили проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
це Показати IP 15 Січня 2020 14:00
Геноцид,не дати дитині каву та булочку яка може зберігатись в автоматі по півроку офіційно.цегеноцид не дати підприємцю оплатити послуги палацу іт.д в освіті лблять такі вєщі...солоденькі рашенкі..
" до це Показати IP 15 Січня 2020 17:45
Сам хоч зрозумів ,що написав?
127 Показати IP 15 Січня 2020 14:28
"Баба-яга против" (откат не предложили).
мася Показати IP 15 Січня 2020 14:37
жаба задавила, що хтось не з їхніх поставить той автомат.. А людям ,які користуються -все одно.
Отакої... Показати IP 15 Січня 2020 15:29
стоїть там автомат,ліворуч від входу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus