USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки Луцьк заплатить за «прозору владу»

17 Грудня 2015 09:30
На реалізацію міської програми «Прозора влада», що передбачає висвітлення діяльності міської ради у ЗМІ, передбачать понад два мільйони гривень.

Міську програму «Прозора влада» на 2016-2018 роки затвердили під час засідання виконкому Луцької міської ради 16 грудня.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, передбачених для реалізації програми, становить 2, 22 мільйона гривень (по 740 тисяч щороку протягом трьох років). Про це повідомила заступник начальника відділу інформаційної роботи міськради Жанна Перун. Як йдеться у проекті рішення, програма спрямована на забезпечення всебічного інформування територіальної громади через засоби масової інформації про плани та результати роботи Луцької міської ради, ключові події та тенденції розвитку міста, а також забезпечує розвиток комунального підприємства «Газета «Луцький замок» через надання фінансової підтримки Луцької міської ради. З її слів, аналогічна програма діяла протягом трьох останніх років.

У проекті програми передбачене фінансування у розмірі 350 тисяч гривень на реалізацію завдань відділу інформаційної роботи та 390 – на підтримку КП «Газета «Луцький замок». По 43 тисячі гривень щороку витрачатимуть для трансляції програм «Місто» та «Слово депутата» на телеканалі «Нова Волинь», Волинської регіональної дирекції НТКУ та по 75 тисяч щороку – для трансляції на ТРК «Аверс». По 52 тисячі щороку передбачать на виготовлення та трансляцію програми «Луцький депутат» на каналі «Нова Волинь». По 15 тисяч гривень щороку витрачатимуть на висвітлення діяльності Луцької міської ради на радіо «Луцьк» та «СіД».

На висвітлення діяльності міської ради, виконавчих органів та посадових осіб місцевого самоврядування у друкованих засобах масової інформації, відповідно до укладених угод з газетами «Волинь-нова», «Волинська газета», «Вісник», «Відомості», «Сім'я і дім», «Твій вибір» передбачать 130 тисяч гривень щороку. На виготовлення та трансляцію тематичних передач, презентаційних роликів та дисків, проведення інформаційних кампаній закладають 29 тисяч гривень щороку.

Члени виконкому підтримали проект рішення без обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
розум Показати IP 17 Грудня 2015 10:21
Лодуріли. І що від того висвітлення поміняється. Людям допоможіть, а не бла-бла, які ви хороші. Ділами, а не словом доводьте свою дієвість, і люди побачать і оцінять, і не потрібно висвітлювати у ЗМІ.
розум Показати IP 17 Грудня 2015 10:24
Подуріли. І що від того висвітлення поміняється. Людям допоможіть, а не бла-бла, які ви хороші. Ділами, а не словом доводьте свою дієвість, і люди побачать і оцінять, і не потрібно висвітлювати у ЗМІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus