USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька міськрада зекономила 75 тисяч гривень

11 Серпня 2017 10:21
Завдяки рішенню виконавчого комітету Луцької міської ради «Луцьктеплу» вдалося уникнути штрафних санкцій у розмірі 75 тисяч гривень, які лягли б "на плечі" міста.

Про це стало відомо 11 серпня на позачерговому засіданні виконавчого комітету.

Ще перед початком роботи виконкому виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся до присутніх у залі зі словами: «Найбільша проблема сьогодні в місті – це «Луцьктепло» та Луцьке підприємство електротранспорту. Фактично, це ті підприємства, які створюють найбільше проблем для керівництва міста, для нашого бюджету і для громад загалом. Звинувачувати когось ми не можемо, тому що, на жаль, це система. Ця проблема накопичувалася роками».
За словами Григорія Пустовіта, найбільш проблемною є котельня на вулиці Карбишева, 2. Зараз проблема, зокрема, полягає в тому, що міська рада не може перерахувати кошти на рахунок підприємства з огляду на «певні нюанси договору». Але для того, щоб міська влада змогла виконати свої зобов’язання, детально вивчилися усі юридично можливі шляхи та було скликано виконком.

Як зазначила заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська, завдяки рішенню виконкому про перерозподіл видатків із бюджету міста «Луцьктеплу» вдасться здійснити своєчасну оплату по договорі оренди (йдеться про близько 800 тисяч гривень) і уникнути штрафних санкцій.

Зауважимо, банківські рахунки ДКП «Луцьктепло» заморозили через фірму-прокладку «Тепелен», із групи «Континіум», яка намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus