USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька муніципальна поліція оббріхує лучанина?

12 Листопада 2015 07:00
Представники Департаменту Муніципальної Поліції Луцької міської ради заявили, що знайшли в гаражі лучанина буцімто крадену бруківку. Чоловік переконує, що це – наклеп, а матеріали, які в нього забрали, купував за власний кошт.

Як повідомляло видання раніше, 10 листопада на офіційній сторінці Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради у Facebook з’явилося повідомлення про, нібито, крадену бруківку з проспекту Соборності, яку знайшли під час здійснення демонтажу одного з гаражів луцькі муніципали.

На проспекті Соборності, 8 під час демонтажу незаконних конструкцій, виявили в одному з гаражів крадену бруківку з пр. Соборності. Завдання 1 : знайти власника конструнції!!!

Posted by Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради on 10 листопада 2015 р.
Обурений власник гаража звернувся до редакції видання http://toplutsk.com/ зі спростуванням цього факту. Лучанин визнає, що його гараж дійсно не був належно оформлений і готовий заплатити штраф у розмірі 1200 гривень плюс ще 37 гривень за кожен день зберігання споруди. Однак, категорично заперечує, що бруківка була крадена. Він надав виданню фотографії свого гаража з вкладеною у ньому бруківкою, яку, з його слів, купував ще до того, як розпочався ремонт на проспекті Соборності. Чоловік стверджує, що має свідків і відповідні документи. А зняв її в зв’язку з нещодавнім асфальтуванням дороги на прилеглій території.

«Цікавий і той факт, що висновки, звідкіля саме ця бруківка, зробили ж самі муніципали, як кажуть, без суду і слідства.

При демонтажі і перевезенні гаража працівники муніципальної служби забрали з нього не лише бруківку, але й інші речі лучанина. Зокрема - сейф та інструменти. На вимогу чоловіка повідомити, де знаходиться його майно, йому не надали конкретної відповіді. Мабуть, щоб більше заробити за подобове зберігання. До речі, повідомлення про те, що гараж будуть демонтувати, його власник не отримував.

Очищення дворів у Луцьку, безперечно, давно назріле питання, однак і методи повинні бути цивілізовані. А безпідставно звинувачувати людей у крадіжці, нагадаємо, це - наклеп. Згідно зі ст.151 Закону №3879 «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян», умисне поширення завідомо недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Чи дійде справа до суду, наразі невідомо, та представникам влади варто кілька разів подумати, перш ніж публічно «вішати» чужі злочини на першого-ліпшого», - йдеться у повідомленні сайту.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, муніципальна міліція обласного центру активізувала демонтаж незаконно розміщених об’єктів на території міста. Через це між муніципалами і громадянами виникають конфлікти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 12 Листопада 2015 08:55
За таке в європейській країні знімають з посади і через суд стягують моральну компенсацію, на якій підставі муніципали займаються самоуправством
луцкий Показати IP 12 Листопада 2015 10:19
я этого Сашу Капитана знаю, нормальный мужик, брусчатку бы точно не воровал))
Вчитель Показати IP 12 Листопада 2015 10:36
Гнати в три шиї цю Сиротинську необізнану, тупу діячку. Ділуха, намилять морду добре, то більше не полізе, туди куди не треба. Люди життя прожили,старались, до чогось стремились, а якесь сопля прийшло і колотить світом!
Таня Показати IP 12 Листопада 2015 11:51
Взагалі дуже цікаво як це без суду і відповідного рішення можна отак прийти і розпоряджатись чужим майном. Це рівень нашої влади? Взагалі набридло це все
соборності 8 Показати IP 12 Листопада 2015 12:52
Правильно зробили. Цей Капітан і не живе у нашому будинку і ніколи тут не проживав. Саме цікаво що наглючий з усіма мешканцями сварився що в д*пі всіх бачив. Забрав нашу територію під свій гараж
мешканець соборності Показати IP 12 Листопада 2015 12:57
Був свідком розбірок між цим горе власником бруківки та муніципалами. Мужик хамло рідкісне, кричив наче його ріжуть. Вперше цую, щоб так мужики кричали. ПОтім всіх посилав, зрештою викликав родичів з камерами з якогось місцевого ЗМІ. Пояснити де взяв бруківку так і незміг, люди з СЧоборності, 8 йому швидко закрили рота
Костя Показати IP 12 Листопада 2015 14:00
Гнати с...у! Такого Г ше не бачив! І не тільки в міськраді!!!
до мешканця до Костя Показати IP 12 Листопада 2015 18:53
от цікаво, як би ти мило посміхався, якби побачив, що твого гаража с...ли разом з усім, що там було, ще й не кажуть куди діли. Точно нікого б не посилав і зовсім би не кричав, правда? Такий мудрий і чемний "мешканець", поки самого не зачепило.
123 Показати IP 12 Листопада 2015 22:04
Люди, та що ж це робиться! Оббрехали людину, обікрали і хто поліція! Колись була міліція, зараз поліція а методи роботи бандитські! Хто ж захистить? Де шукати правду? Там побили стару жінку на зустрічі з мером, тут обікрали... Забрали майно людини і ще змушують платити, за що? Завтра банда з мерії по квартирах піде чистити холодильники і підвали. Подивіться які ціни і які мінімальні можливості у людей. Схаменіться, що ви робите... Яка то є Європа,то повна ж...па.
Василь-ко Показати IP 13 Листопада 2015 16:15
Не треба ля-ля... Жив він у нашому дворі аж 9 років Соборності 8 кв. 128, 5-й поверх? 4-й під'їзд. Особисто знайомий з ним. Нормальна реакція. Побачив би Вас, якби ваше трощили...)
Василь-ко Показати IP 13 Листопада 2015 16:22
Без санкцій і слідства замки ріжуть, майно вивозять в невідомому напрямку серед білого дня...а взнати хто власники гаражажів за місяць до асфальтування? і по-людськи! по закону! цивільно! Це ж дільничих робота знати де що і чиє, за що зарплати тільки платять. ВСЕ силою, хто сильніший - той правіший! Свавілля! Навіщо "нежаліючи" себе "безсонними ночами 450 пузатих закони писали? Ось вона - моя точка зору!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus