USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька письменниця – серед переможців конкурсу «Гранд-Коронація слова»

31 Жовтня 2021 21:26
Два романи відомої письменниці з Луцька Надії Гуменюк були відзначені вчора, 30 жовтня, під час онлайн-церемонії нагородження переможців конкурсу «Гранд-Коронація слова», пише ВолиньPost.

Зокрема, роман «Та, що ламає вітер» посів 2-ге місце серед рукописів, а «Плач пересмішниці» отримав спеціальну відзнаку серед виданих книжок.

Конкурс «Гранд-Коронація слова» називають «битвою титанів», адже він проходить раз на п’ять років і в ньому беруть участь лише володарі Перших премій Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (наша землячка отримала таку 2015-го року за роман «Вересові меди»).

Нинішня «Гранд-Коронація» змінила свій формат. Через пандемію минулого року підсумки не підбивали, деякі учасники за цей час видали свої конкурсні романи і надіслали нові рукописи. Тож організатори вирішили нагородити окремо і рукописи (як зазвичай, подані під псевдонімами), і вже видані твори. Нагадаємо, роман «Плач пересмішниці» побачив світ нещодавно у видавництві «КСД».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вдячні Читачі Показати IP 31 Жовтня 2021 23:15
Люди добрі,схаменіться!!!Цю нікчемну писанину і на коронацію???ГЕТЬ ПРОС...ЛИ НАЦІЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus