USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Надія Гуменюк презентувала у Луцьку книги «Сохатик» і «Зуб Дракона»

22 Червня 2023 20:22
У Луцьку в бібліотеці-філії № 2 для дітей відбулася літературна зустріч з українською письменницею, заслуженою журналісткою України, лауреаткою премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки Надією Гуменюк. Письменниця презентувала нові книги «Сохатик» і «Зуб Дракона» та перевидану книгу «Літо з амазонками».

Про це повідомили в департаменті культури Луцької міськради.

На зустріч з письменницею завітали читачі бібліотеки, серед яких і тимчасово переміщені особи, зокрема родини з Харкова, Лисичанська, Северодонецька, Нової Каховки, Краматорська.

Під час заходу звучали вірші у виконанні користувачів бібліотеки Максима Малиша та його мами, Валерії Захарчук, Іринки Глущук, Іванки Ручки. Музичні твори «Червона калина» і «Соколи» виконали Яна Лобода і Вікторія Лобода.

На завершення літературної зустрічі присутні мали можливість придбати книги з автографом письменниці та зробити спільне фото.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus