USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька волейболістка виграла «срібло» на корейській Універсіаді

13 Липня 2015 16:16
Волейболістка луцької команди «Континіум-Волинь-Університет» Анна Степанюк здобула звання Майстра спорту міжнародного класу. Лучанка у складі збірної України з волейболу виборола «срібло» на Універсіаді в Південній Кореї.

У груповому етапі «синьо-жовтим» протистояли команди Швейцарії, Росії та Тайваню. У першій грі зі швейцарками українки перемогли – 3:0. У матчі другого ігрового дня вони поступилися збірній Росії – 1:3. А перемога над Тайванем забезпечила їм вихід з групи – 3:1.

Головний тренер українок Андрій Романович спершу не довіряв місце в основі Анні Степанюк. У першому матчі вона вийшла лише під кінець останньої партії, у грі з Росією Анна вийшла у другій партії і набрала 8 очок. А в останній грі групового етапу Степанюк принесла своїй команді 10 очок.


У чвертьфіналі українки здолали Тайланд – 3:1. Волинянка у цій грі провела лише дві результативні атаки. Далі на нашу збірну чекав серйозний суперник – Бразилія. Перемога українок стала, напевне, найбільшою сенсацією турніру – 3:1. Лучанка внесла свій вклад у тріумф нашої збірної – 9 очок. «Виграли за рахунок командної гри та бажання. А емоції просто зашкалювали. Ви, напевно, бачили наші сльози після матчу. Звісно, це були сльози щастя. Дуже сильні емоції», - прокоментувала перемогу над збірною Бразилії Степанюк.



У фіналі українські дівчата поступилися збірній Росії – 0:3. Степанюк у цьому матчі стала найрезультативнішою серед гравців збірної України. У її активі 12 очок, тільки Дарина Ісаєва з російської збірної набрала більше - 19 пунктів. Зазначимо, українська команда вперше в історії вийшла у фінал Універсіади. За це всім гравцям повинні присвоїти звання майстрів спорту міжнародного класу, а тренер отримати звання заслуженого.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ірина Показати IP 13 Липня 2015 17:10
Аня і всі дівчата молодці
Алла Анатольевна Показати IP 13 Липня 2015 18:33
Анечка, горжусь тобой!!!
Анонім до Алла Анатольевна Показати IP 11 Серпня 2016 23:38
ANNA,POZDRAVLYAYU !!! TAK DERJAT!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus