USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Волейбол: волинянка вийшла у півфінал Кубку ЄКВ

26 Лютого 2016 09:16
Екс-гравець луцької волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Анна Степанюк у складі бакинського «Азерйола» обіграла італійську «Новару» в челендж-раунді Кубку ЄКВ та вийшла у півфінал єврокубку.

У першому матчі азербайджанки вдома перемогли 3:1, та матч-відповідь вони програли – 1:3. Доля півфінальної путівки вирішувалася в «золотому сеті», який з мінімальним рахунком виграли бакинки – 15:13.

«У «Новарі» зібрані хороші і відомі гравці. Ігри були дуже важкими, особливо гостьова зустріч. Головним для нас було показати свою гру, якщо навіть ми програємо. Адже ця команда входить в «трійку» найсильніших клубів Італії. Та ми зуміли здобути цю важку перемогу. Думаю, нам допомогла згуртованість команди», - поділилася враженнями Анна.

Як і першій грі найрезультативнішою у складі «Азерйола» була лучанка. У другій грі на її рахунку 17 забитих м’ячів.

У півфіналі Кубку ЄКВ «Азерйол» зіграє з краснодарським «Динамо», який здолав німецький «Штутгарт» (двічі по 3:0). Матчі відбудуться 8 та 12 березня в Краснодарі та Баку відповідно.

«Це не проста команда, - аналізує майбутнього суперника Степанюк. - В її складі є дуже хороші гравці. Але як бачите, нам теж вдається проявити характер. Думаю, що нам вдасться чинити гідний опір. Потрібно не дивитись на зірковість складу суперника, а впевнено ставити свою гру. Ми ж не випадково дійшли до півфіналу. У нас є шанс довести, що азербайджанські клуби не бояться «Динамо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 10:23
Радості повні штани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus