USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька депутатка нагороджена орденом

7 Серпня 2008 16:55
Голова постійної депутатської комісії Луцької міськради з питань будівництва Алла Бондарчук нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня. Про це 7 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Указ про нагородження Алли Бондарчук орденом учора, 6 серпня, підписав Президент. Як ідеться в указі, депутатка удостоєна нагороди «за вагомий особистий внесок у спорудження об\'єктів промислового, житлового та соціально-культурного призначення, розвиток виробництва будівельних матеріалів, значні досягнення у праці та з нагоди Дня будівельника».
Окрім того, почесне звання «Заслужений будівельник України» Ющенко присвоїв начальникові товариства «ТЛТД ПМК-20» Василю Калушу.
Довідково:
Алла Бондарчук - фінансовий директор акціонерного товариства «Луцький домобудівельний комбінат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Будівельник Показати IP 7 Серпня 2008 21:11
Алло Миколаївно! Ви цей орден дійсно заслужили.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 09:22
Ходять чутки про сумнівні схеми пані Алли при продажу квартир. Ось такі заслуги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus