USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцька мерія будуватиме дитмайданчики за допомогою Кличків?

7 Травня 2009 12:38
Відповідно до Всеукраїнського конкурсу на встановлення 12-ти дитячих спортивних майданчиків прибудинкового формату, які відповідають сучасним екологічним вимогам, оголошеного БО «Фонд братів Кличків», заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом\'юк доручив департаменту молодіжної політики і спорту мерії взяти участь у конкурсі. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Луцької міськради, Фонд братів Кличків наприкінці квітня оголосив Всеукраїнський конкурс на встановлення 12-ти дитячих спортивних майданчиків прибудинкового формату, які відповідають сучасним екологічним вимогам. Конкурс проводиться в рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!»
Мета конкурсу: створити умови для розвитку у дітей відчуття причетності до вирішення екологічних проблем у власному дворі чи в районі, привернути увагу громадськості до стану довкілля.
 
Довідково:
 
Заявки на участь у конкурсі потрібно надіслати організаторам до 25 травня. У заявці на участь в конкурсі повинні бути такі документи:

обгрунтування необхідності встановлення майданчика у колективному листі від групи дітей (не менше ніж 20 осіб) з інформацією про користувачів майданчиком (кількість дітей, їхній вік) та схемою підтримання майданчика після його встановлення (колективний лист має містити контактні дані про учасників, зокрема контактний телефон, за яким Організатор зможе повідомити учасників про результати конкурсу);
наявність дозволу від місцевої держадміністрацій або ЖЕКу на встановлення майданчика в конкретному місці;
фоторепортаж (5-7 фото) про колективне прибирання у дворі: до початку робіт, у процесі та після закінчення робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus