USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька мерія дахи ремонтуватиме без тендерів

7 Липня 2009 10:08
Луцька влада виділить кошти, передбачені на ремонт дахів, не фірмам, а безпосередньо об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків. Про це сьогодні, 7 липня, під час апаратної наради в мерії розповів міський голова Богдан Шиба, - інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів градоначальник, цього року на ремонт дахів передбачено чотири мільйони гривень.
Але, таке враження, що в мерії вигадали оригінальний спосіб спонукання створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.
За словами пана Шиби, кошти виділятимуться лише на ремонт дахів тих багатоповерхівок, де створено ОСББ. Щоб «не гратися в тендери», муніципалітет виділятиме гроші безпосередньо ОСББ «під їхній контроль та відповідальність». А вже ці об’єднання шукатимуть виконавців робіт.
Нагадаємо, цього року сесія Луцької міської ради вже виділила чотири мільйони гривень на заміну покрівель багатоповерхівок обласного центру. Фактично, насамперед замінюватимуть критичні дахи у сорока будинків, тобто такі, що протікають.
 
Але цьогоріч через брак коштів влада планує встановлювати пласкі покрівлі замість шатрових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Липня 2009 11:56
А хто буде переробляти дахи, що протікають після ремонтів???? Гроші були віделені, освоєні, роздіребанені, а люди мокнуть як і раніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus