USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцька мерія долатиме економічну кризу аукціонами

28 Жовтня 2008 12:20
Аби пом’якшити наслідки економічної кризи для Луцька мерія створить стабілізаційний резерв у бюджеті розвитку міста. Про це під час апаратної наради в муніципалітеті розповів міський голова Богдан Шиба, - інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив міський голова, він вважає указ Президента про подолання економічної кризи своєчасним. Пан Шиба додав, що цей указ передбачає створення резервного фонду за рахунок приватизації. За словами градоначальника, у Луцьку це вже вдалося зреалізувати, адже з аукціонів буде продано сім земельних ділянок та кілька об’єктів нерухомості.
Гроші, виручені від аукціонів, будуть спрямовані лише на інвестиційні проекти та інфраструктуру – дороги, системи теплопостачання. Також за рахунок цих коштів будуть поповнювати статутні фонди комунальних підприємств.
Окрім того, наступна сесія Луцької міськради розгляне програму реформування ЖКГ. Як зазначив Богдан Шиба, цей документ визначить єдиних надавачів комунальних послуг в обласному центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus