USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька мерія оголосила війну «будь-якій хаотичній торгівлі»

9 Червня 2009 09:43
Луцький міський голова Богдан Шиба доручив «умовно до 1 липня» зліквідувати  у Луцьку незаконну торгівлю. Про це йшлося під час апаратної наради в мерії, – 9 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами міського голови, у зв’язку з відкриттям у Луцьку на вулиці Боженка «Нового ринку» потрібно навести лад із торгівлею в обласному центрі. Градоначальник доручив «економічному» заступникові Петрові Гоцалюку підготувати відповідне рішення. Пан Шиба наголосив: через 2-3 тижні торгівля має вестися лише на території ринків. «Будь-яка хаотична торгівля, торгівля без дозволів має бути припинена», – зазначив він.
 
Під час прес-конференції очільник Луцька конкретизував, що на Центральному та Завокзальному ринках звільнятимуть місце насамперед для продуктового ряду. Натомість «промислову групу» відселятимуть на «Новий ринок».  «А от секонд-хенд може торгуватися на вулиці Боженка», – додав жартома міський голова.
 
Богдан Шиба визначив умовний термін реалізації цього доручення – 1 липня. Окрім того, під час засідання виконавчого комітету минулого тижня градоначальник розповів, що незаконна торгівля на вулиці Замковій має бути припинена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus