USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцька мерія відстоюватиме в суді право на комуністичну спадщину?

28 Січня 2009 17:34
Луцька міськрада відхилила протест волинської прокуратури на рішення міськради про включення приміщення оздоровчого комплексу на вулиці Дубнівській до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні. Про це 28 січня повідомляють «Волинські Новини».
Нагадаємо, 22 жовтня 2008 року Луцька міськрада включила оздоровчий комплекс загальною площею 846 квадратних метрів та прохідної площею 6,4 квадратних метра до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.
Однак прокуратура вважає це рішення нелегітимним, оскільки це майно начебто зараз повинно належати області, а не громаді міста.
Присутній на сесії радник голови Волинської облради Володимир Банада намагався переконати луцьких депутатів поступитися ласим для області шматком, однак його аргументи обранці громади назвали не вельми переконливими.
Тож у голосуванні Луцькрада продемонструвала дивовижну одностайність (36 голосів «за» і 0 – «проти»), відхиливши протест прокуратури Волинської області.
Довідково:
За радянських часів оздоровчий комплекс на вулиці Дубнівській у Луцьку належав Компартії.
Стаття 21 Закону України «Про прокуратуру» передбачає: «У разі відхилення протесту або ухилення від його розгляду прокурор може звернутися з заявою до суду про визнання акта незаконним.
Заяву до суду може бути подано протягом п'ятнадцяти днів з моменту одержання повідомлення про відхилення протесту або закінчення передбаченого законом строку для його розгляду. Подача такої заяви зупиняє дію правового акта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus