USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Луцька міліція через наркотики порушила 15 кримінальних справ

15 Червня 2009 13:33
Луцькі правоохоронці виявили 78 фактів незаконного обігу наркотичних та психотропних речовин, із них 65 – збут. Про це сьогодні, 15 червня, під час засідання коордради з питань протидії поширенню наркоманії у Луцькій міськраді розповів начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків МВ УМВС в області Руслан Гамольчук, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Гамольчука, зафіксовано вісім випадків, де фігурує учнівська та студентська молодь. Фактично, порушено 15 кримінальних справ, із них тринадцять – за збут наркотиків. Луцьким правоохоронцям вдалося ліквідувати два наркопритони. За зберігання незначної кількості наркотичних речовин до адмінвідповідальності притягнуто 11 осіб, – додав начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків МВ УМВС в області.
 
Заступник міського голови Анатолій Пархом’юк розповів, що виконком періодчино погоджує режими роботи розважальним закладам. Він зазначив: якщо у міліції є будь-які зауваги до роботи таких закладів, то треба повідомляти про це міську владу. «Коли ми проводимо рейди, то один заклад перевірити встигаємо. Решта ж уже нас хлібом-сіллю зустрічають, бо вже попереджені», – нарікає заступник міського голови.
 
Завідувач поліклінічного відділення Волинського облнаркодиспансеру Ростислав Луцюк зізнався, що рівень захворюваності на наркоманію в Луцьку вже кілька років знижується. «Однак є інша проблема – сьогодні молодь переходить на таблетовані форми», – зазначив пан Луцюк. За його словами, зараз в аптеках можна без рецептів придбати чимало різноманітних речовин. Окрім того, нагальною стала проблема підробки рецептів. Часто до аптек звертаються громадяни з рецептами, де стоїть печатка лікаря, якого на Волині не існує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus