USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцька міліція тішиться, що цього року розкрила всі вбивства

18 Червня 2008 23:03

Луцькі правоохоронці розкрили усі вісім убивств, скоєних за п'ять місяців цього року в місті. Про це у виступі під час звіту перед депутатами Луцькради розповів начальник міськвідділу УМВС Роман Крохмаль, - повідомляє 19 червня репортер «Волинських Новин».
За словами пана Крохмаля, до міськвідділу міліції упродовж п'яти місяців надійшло 6,3 тисячі звернень громадян про скоєні злочини та події. Власне, кількість злочинів, скоєних в обласному центрі Волині, зросла на 6,8%. Переважно це зростання забезпечило збільшення кількості злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних речовин.
Щоправда, депутати влаштували головному луцькому міліціянтові справжню обструкцію. Зокрема народних обранців вельми цікавило питання впорядкування дорожнього руху та встановлення знаків на вулицях міста. Натомість Роман Крохмаль пояснив, що ДАІ не підпорядкоана міськвідділу УМВС, а за встановлення дорожніх знаків відповідають комунальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus