USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька міська рада готова дати квартиру в обмін на її ремонт

4 Листопада 2008 11:17

Громадською комісією з житлових питань при виконкомі Луцької міськради у лучанина вилучили квартиру за адресою Львівська, 101. Таке рішення було прийнято під час засідання цієї комісії, – повідомляє 4 листопада репортер «Волинських Новин».

Як розповіли члени комісії, лучанин самовільно заселився у квартирі та замурував один із виходів. У «власника» є навіть дарча. Однак людина, яка її писала, не мала права цього робити, оскільки квартира не була приватизована.
Після вилучення квартири нерухомість перейде у власність міської ради. Це помешкання запропонують пільговику, який стоїть у черзі на квартиру з умовою, що той зробить необхідний ремонт.
За словами одного з членів комісії, помешкання перебуває у катастрофічному стані. Крім того, що замуровано вхід, у ньому практично немає підлоги та прогнута стеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus