USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька міськрада приховує, скільки громадян із нею судяться?

10 Вересня 2008 14:00
На початку сесії Луцької міськради прозвучало звернення депутата Олександра Пилиповича до міського голови Богдана Шиби, у якому обранець громади обласного центру Волині скаржився на порушення його права в отриманні інформації. Про це 10 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Пилиповича, ще у квітні він подав звернення до управління міськради за інформацією щодо кількості позовів до Луцькради та її виконкому та їх подальшої долі. Однак відповіді він і досі не отримав. Депутат також розповів, що звертався до прокуратури, але й вона відповіді не надала. «Я не розумію причин приховування інформації», – обурився Олександр Пилипович.
 
У зверненні до міського голови Богдана Шиби, що датується 8 вересня 2008-го, є прохання надати інформацію про кількість позовів до Луцької міськради та Виконкому Луцької міськради протягом 2007-го та першого кварталу 2008-го року, а також кількість задоволених судом позовів до Луцької міськради чи Виконкому, кількість відмовлених у задоволенні позовів та кількість справ, щодо яких не прийнято жодного рішення.
 
Окрім цього, пан Пилипович звернувся до міського очільника зі ще одним запитом. Його цікавить інформація , на підставі якого протоколу, якої комісії та коли був підписаний договір оренди між відділом майна комунальної власності Луцькради та фірмою «Лучеськ ТВ». У зверненні йшлося, чи була допущена заборгованість по оплаті орендної плати та чи звертався відділ майна, Виконком, прокуратура Луцька до суду із приводу порушеньумов договору. І врешті, яким є результат цих звернень, – зазначалося у запиті.
 
За підтримку обох запитів висловилося 35 депутатів Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Конкретно Показати IP 10 Вересня 2008 17:44
Не заважайте Шибі працювати над дерибаном ком.майна!
Анонім Показати IP 10 Вересня 2008 22:57
А яким чином позови до дерибану? Дерибаном займається Корольчук - голова фракції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus