USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада скасує рішення по «АвтоПаркСервісу»?

26 Грудня 2008 12:44
Фракція «Наша Україна» ініціювала внесення на порядок денний сесії Луцької міськради питання про скасування сьогоднішніх рішень. Про це 26 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Нагадаємо, що сьогодні депутати Луцької міськради з повторної спроби надали дозвіл КП «АвтоПаркСервіс» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на Центральному (2,4 гектара) та Завокзальному (3,3 гектара). Окрім того, комунальне підприємство повинне провести інвентаризацію на ринках.
Наразі до кількох сотень пікетувальників, що стоять під стінами Луцькради, вийшов директор департаменту підприємництва міськради Олександр Козлюк. Він запевнив підприємців, що вони не будуть позбавлені робочих місць. А питання продовження оренди земельної ділянки на Центральному ринку з «Облспоживспілкою» розглядатимуть в лютому. Щоправда, мітингарі прийняли слова Олександра Козлюка досить скептично.
Довідково:
Наразі під станами 300-400 пікетувальників. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus