USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька міськрада знову втрутилася до конфлікту між Токарським та підприємцями

25 Лютого 2009 14:01
Луцька міськрада створила контрольну депутатську комісію для розгляду конфлікту навколо торгово-пішохідного ряду між за вокзальним ринком та ТЦ «Ювант». Про це 25 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Відповідно до рішення луцької міськради до комісії увійшли 7 депутатів:
·        Володимир Наливайко фракція Партія регіонів;
·        Володимир Никитюк – фракція БЮТ;
·        Микола Нікітюк – представник СПУ;
·        Мирослав Гордійчук – фракція БЮТ;
·        Вадим Вітинський – фракція БЮТ;
·        Олександр Козлюк – фракція УНП;
·        Юрій Довгун – фракція «НУ».

Очолив комісію ініціатор її створення – Микола Нікітюк.
Нагадаємо, що конфлікт між ПФ «Скорпіон-Сервіс» та підприємцями, які торгують на пішохідному ряді, наразі вирішується у судовому порядку. Однак, обидві сторони заявляють про готовність до мирного вирішення протистояння.
Окрім того, Луцька міськрада вже намагалася розірвати договір оренди на земельну ділянку під торгово-пішохідним рядом, укладений зі «Скорпіоном-Сервіс». Щоправда суд скасував це рішення.
Довідково:
Сьогодні, 25 лютого, під час сесії Луцької міської ради, було озвучене звернення, адресоване Луцькому міському голові Богдану Шибі і секретареві міськради Анатолію Бірюкову з пропозицією створити депутатську комісію щодо розгляду конфлікту на Завокзального ринку. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
У зверненні, зокрема, йдеться, що, «враховуючи суспільну небезпечність та важливість справи, у результаті якої порушено майнові права 53 підприємців Луцька, просимо внести на розгляд сесії питання про врегулювання конфлікту між ПП «Скорпіон-Сервіс» та СК «Луцька солідарність», який представляє підприємців Луцька.
Також у документі, який представляв депутат міськради Микола Нікітюк (член Соціалістичної партії України), сказано, що «з метою припинення беззаконня та запобіг соціальному вибуху депутати ЛМР за дорученням СК «Луцька солідарність» просять розглянути питання про надання СК земельної ділянки на обслуговування власних торговельних павільйонів на умовах короткострокової оренди. Кошти з оренди ділянки, а це щонайменше 50 тисяч гривень щомісяця, в умовах кризи не повинні осідати на рахунках недобросовісного орендаря , а поступити на потреби громади».
Обранці громади обласного центру Волині погодилися, що комісія має бути створена. І до її складу увійдуть представники з кожної фракції міської ради. Склад комісії повинні затвердити сьогодні.
До речі, у холі перед сесійною залою наразі присутні підприємці. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Лютого 2009 18:18
А що, підприємцям мало, що у вирішенні цього питання вже задіяно і господарський, і загальний, і адміністративний суди? Правильно, суди дадуть законні рішення, тільки ці рішення не влаштовують підприємців. Да і депутатам в наш час в кішеню сунути гроші простіше ніж в суді. Може в наслідок цього вони на решті отримають свою довгоочикувану земельку. Позорісько, на що ведуться депутати!
Анонім Показати IP 27 Лютого 2009 16:05
Комісія рекомендуватиме прийняти рішення, його прийме рада і суд відмінить, але скільки процесу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus