USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька письменниця забила «літературний хет-трик»

13 Серпня 2009 15:44
Луцька письменниця Олександра Гандзюк упродовж місяця презентувала три нові збірки оповідань. Зокрема одна із них представляє жанр любовно-фантастичної прози. Про це «Волинським новинам» розповіла пані Гандзюк.
 
Своїм читачам авторка приблизно упродовж місяця презентувала три збірки: «Планету тюльпанів», «Ліміти долі» та «І стануть вони одним тілом». «Планета тюльпанів», названа за однойменним оповіданням, стала першою в Україні збіркою любовно-фантастичних оповідок. У ній фантастика є своєрідним тлом, на якому киплять пристрасті героїв.
 
«Ліміти долі» розповідають про ліміти часу, котрі виділяє доля для щастя людей. «Чи замислювалися ви над тим, яким швидкоплинним і нетривким буває щастя?» - ось основна теза цієї збірки оповідань. А ось «І стануть вони одним тілом» - це уже збірка еротичних оповідань. Тут півтора десятка оповідок дають відповідь на запитання який він, Ерос «made in Ukraine».
 
Довідково:
 
 Хет-трик – три голи, забиті гравцем впродовж одного матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 16:10
Фотку змініть, а то як в чорній рамці.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 17:08
жаль,что работники сайта Волинскі новини кидают информацию , как мусор в контейнер...Смените фоту, она писательница ещё жива, идиоты..
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 22:17
Заздрість...во газета. Їй тільки рік, а які гамки будуть Далі*.
Анонімка Показати IP 13 Серпня 2009 23:13
Погоджуюся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus