USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Луцька влада готує черговий удар по алкоголю

2 Жовтня 2008 13:10
Департамент підприємництва Луцької міської ради за дорученням Луцького міського голови розробив регуляторний документ щодо продажу алкогольних напоїв. Про це в ексклюзивному коментарі для «Волинських Новин» 2 жовтня розповів директор департаменту Олександр Козлюк.
Зі слів пана Козлюка, згідно з цим документом буде заборонено продаж алкогольних напоїв після десятої години вечора. «Якщо людина шукає, що б то випити у пізній час, то зазвичай її пригоди закінчуються у міськвідділі», – пояснив таку заборону директор департаменту.
Що стосується нічних клубів, де розваги починаються ближче до півночі, то, розповів Олександр Козлюк, їм будуть видаватись окремі дозволи. Магазини та кіоски також зможуть продовжити час продажу спиртних напоїв, однак для цього їм потрібно буде написати звернення до міського голови. І тоді депутати під час сесії міськради вирішуватимуть, надавати дозвіл чи ні.
Зафіксувавши вперше продаж алкоголю без необхідних документів, як розповів Олександр Козлюк, підприємця притягнуть до адміністративної відповідальності. Після другого такого порушення застосовуватимуть жорсткіші методи покарання – їм не надаватимуть дозвільних документів.
Регуляторний документ щодо продажу алкогольних напоїв з понеділка, 6 жовтня, проходитиме регуляторну процедуру, яка, за словами пана Козлюка, триває місяць. Останній її етап – прийняття рішення на сесії Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Відвертий Показати IP 2 Жовтня 2008 13:28
Зара знов Шиба отримує від свого електорату на горіхи за намагання надати місту європейського обличчя.
Мутний Показати IP 2 Жовтня 2008 13:49
Це намагання отримати додаткову можливість для хабарів - "для цього їм потрібно буде написати звернення до міського голови. І тоді депутати під час сесії міськради вирішуватимуть, надавати дозвіл чи ні." Ха-ха!
Танюша Показати IP 2 Жовтня 2008 14:36
З алкоголізмом дійсно треба боротись (особливо з підлітковим), але не таким методом!!!! Це треба змінювати менталітет, а в нас пляшку горілки продадуть навіть 12річному підлітку незалежно чи це вечір чи ранок
дідо Показати IP 2 Жовтня 2008 18:54
одним словом- показуха... як продавали ,так і будуть продавати...тільки дозвіл буде дорожчий..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus