USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада інвентаризує ринки

2 Грудня 2008 11:37
Підприємство «Містобуд» виготовило плани Центрального і Завокзального ринків. Наразі луцька влада проводить інвентаризацію обох торговищ, – розповів 2 грудня під час прес-конференції міський голова Богдан Шиба. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шиби, інвентаризацію мерія проводить для того, аби легалізувати усіх підприємців, які торгують на ринках.
«Чому міськрада зупинила будівництво другої черги «Юванта»? – поставив риторичне запитання міський голова. Він пояснив, що на ряді між «Ювантом» і «Варшавкою» торгують підприємці. Тому зараз міська влада працює над тим, аби з кожним окремо укласти угоду оренди.
Натомість угоди підприємців із ПФ «Скорпіон-Сервіс» мерія допоможе розірвати у судовому порядку, – головне, аби у торговців вистачило сміливості йти до кінця.
За словами Богдана Шиби, якщо великі фірми поглинуть малих підприємців, то зможуть диктувати високі ціни. Саме тому мерія і підтримує підприємців, – зізнався міський голова.
Він додав, що в разі потреби влада готова до того, аби Завокзальний ринок став комунальним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 12:34
Чому наш мер так прагне до наведення бордаку на ринках Луцька? Можливо в коломутній воді краще ловити рибку та набирати такий необхідний лекторат.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 13:04
Слова слова, а в них волає пустота.
Сивий Показати IP 2 Грудня 2008 13:26
І правильно робить. Пора навести лад.
кривий Показати IP 2 Грудня 2008 18:21
правильно землю народу! скорпіону дуля!!!!!!
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 19:29
А що пану Токарському мало Юванту в Ковелі...Должок..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus