USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька влада «просить» бізнес профінансувати квіткове оформлення центральної вулиці

16 Червня 2009 11:18
Луцька влада запропонувала підприємцям, які ведуть бізнес на проспекті Волі, взяти дольову участь у фінансуванні квіткового оформлення центральної вулиці Луцька у 2009 році. Про це йшлося сьогодні, 16 червня, під час наради з керівниками підприємств, установ, організацій, розміщених на проспекті Волі, з питань квіткового оформлення , – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У листі за підписом міського голови Богдана Шиби йдеться: «У складних фінансових умовах ми сьогодні не можемо у повній мірі забезпечити фінансування з озеленення та квіткового оформлення всього міста». Тому пан Шиба просить підприємців не знехтувати пропозицією та «підтримати стан квіткового оформлення у поточному році, щоб місто уквітчати не гірше, як у попередні роки».
 
У чому саме полягає пропозиція, представникам бізнесу під час наради пояснили заступник міського голови Борис Сорока та директор комунального підприємства «Зелене господарство» Олег Савчук. «Всі зацікавлені, щоб навпроти їхніх фірм були гарні клумби», – зазначив пан Сорока. За його словами, у «Зеленгоспу» є посадковий матеріал та кваліфіковані працівники. Влада лише просить підприємців, які ведуть бізнес на проспекті Волі, профінансувати оформлення клумб на цій вулиці.
 
За підрахунками міської влади, оформлення однієї клумби на весь літній період коштує 3 265 гривень. А клумб на проспекті Волі налічується 14. Тож, за розрахунками Олега Савчука, одному підприємству доведеться заплатити 1,5 тисячі гривень, звісно – в добровільному порядку. Пан Савчук повідомив: відповідні договори уже підготовлено і їх треба лише підписати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 16 Червня 2009 11:24
менше розбазарювати треба на всякі майданчики для дітей біля ПРИВАТНИХ будинків...показуху роблять, а потім нема бабла на світлофори та клумби...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus