USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада: У вас є проблеми? Тоді ми йдемо до вас!

19 Серпня 2008 12:15
Луцький міський голова Богдан Шиба доручив директору департаменту ЖКГ і, водночас, своєму заступникові Владиславу Стемковському створити робочі групи для перевірки мереж у будинках. Про це 19 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як зазначив міський голова під час апаратної наради, до таких груп мають входити фахівці з «Луцькводоканалу» та «Луцьктепло». Головне завдання їхньої роботи полягатиме у перевірці мереж будинків. На все-про-все робочі групи мають місяць, починаючи із 26 серпня.
Якщо будуть виявлені невеликі неполадки, то їх слід виправити на місці. Якщо ж будуть виявлені серйозні проблеми із будинковими системами, тоді робочі групи мусять складати дефектні акти, аби чиновники муніципалітету впродовж зими підготували документи для робіт по ремонту мереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 12:21
Я так зрозумів, що якщо виявлятьсерйозні проблеми із будинковими системами постачання тепла і гарячої води, то ремонт буде аж на весну? дійсно, та скільки тої зими......
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 12:25
Добре, що хоч зараз про людей згадали і про необхідність хоч для піару вдарити палець об палець. А все-таки добре, що Шибу пригрозили зняти. Може хоч щось робити буде.
Vlas-0вець Показати IP 19 Серпня 2008 12:49
Наші дИбіли перейменували Суворова в Бандери. Візгу буде - тьма. А я щойно їхав по вул. Московській та Декабристів. Вот убогі, ні щоб ці перейменувати.
Vlas-0вець Показати IP 19 Серпня 2008 12:55
Наші дИбіли перейменували Суворова в Бандери. Візгу буде - тьма. А я щойно їхав по вул. Московській та Декабристів. Вот убогі, ні щоб ці перейменувати.
Андрій (Анрі) Показати IP 19 Серпня 2008 14:19
Луцька влада: У вас нема проблем? Тоді ми йдемо до вас! Будуть!
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 14:28
9.08.08 - 11:59 | Общество | Новости В Грозном ликвидировали Украинскую улицу Глава администрации Грозного Муслим Хучиев подписал распоряжение, согласно которому улица Украинская переименована в улицу имени Шамсудина Магомедовича Хаджиева. Как передает proUA, в сообщении пресс-службы Президента и правительства Чечни, говорится, что это сделано «в целях увековечения памяти героя Социалистического труда». Переименование данной улицы явилось якобы следствием обращения жителей с просьбой переименовать улицу, на которой жил Шамсудин Хаджиев, в его честь, отмечается в сообщении.
Андрій (Анрі) Показати IP 21 Серпня 2008 15:31
влада впершу чергу робить для себе а для людей робить лише щоб піаритися і їх знову обрали б у владу щоб вони знову могли "рішати" свої питання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus